Artiesten

Bekijk hier alle artiesten die zullen optreden tijdens Ride4KiKa 2017 op 21 mei aanstaande.

artiesten Ride4Kika: Patrick WillemsePatrick Willemse:
Al meer dan 25 jaar verzorgt Patrick Willemse avondvullende gezelligheid met zijn Nederlands- en Engelstalige muzieknoten. Patrick heeft het Amsterdamse nachtleven jarenlang verheugd met onvergetelijke avonden. Net als vele andere artiesten is ook het succes van Patrick begonnen bij de Soundmixshow. Met de vertolking van René Froger’s – This is the moment, was het begin van een bloeiende zangcarrière een feit. Patrick staat garant voor een continue feest. Met zijn brede repertoire vult hij de avond vol gezelligheid, voor elk publiek, op iedere locatie.


artiesten Ride4Kika: Macy LoffeldMacy Loffeld:
Macy is pas 15 jaar geworden. Zit op de middelbare school en zingen is haar grootste hobby. Het liefst op grote podia en uiteraard het liefst goed bezochte festivals. Macy heeft een uitermate breed repertoir en zal dat ook deze dag ten gehore brengen.

Ook de Nederlandse talentenshows zoals Idols heeft ze haar vrouwtje gestaan en is nu door het gehele land actief op evenementen. Maar school vind ik ook erg leuk en behaal hier ook goede cijfers.


artiesten Ride4Kika: Gerry HollandGerry Holland:
Gerry is een rasechte Amsterdammer met al meer dan dertig jaar ervaring. Of je Gerry nu inhuurt voor een half uurtje of avondvullend programma je kan altijd een enorm feest verwachten. Vanaf het moment dat hij, op dertiende jarige leeftijd, meedeed met een talentenjacht bleven de optredens komen. Gerry heeft duetten gezongen met verschillende beroemde artiesten, zoals met Harrie Slinger, Nico Haak en Danny de Munck. Ook trad hij op in het voorprogramma van o.a. Lee Towers, Anita Meijer, Corry Konings en André Hazes.


artiesten Ride4Kika: DJ RounzDJ Rounz:
Rick Nebbeling (DJ Rounz) is 14 jaar (06-03-2002) en woont in Nieuw Vennep. Vanaf zijn 10e luisterde hij veel naar house muziek en keek vol aandacht naar filmpjes van DJ ’s. Ook op school werd Rick zijn talent opgemerkt en hem werd aangeraden wat te mixen en dit op een Cloud te zetten. Resultaat hiervan was dat hij in een paar weken al 100 volgers had en natuurlijk optredens in buurthuizen en discotheken. Inmiddels heeft DJ Rounz 4 jaar ervaring en is uitgerust met een Pioneer XDJ-RX en is klaar om u te entertainen!


artiesten Ride4Kika: DJ Double UDJ Double U:
Willem (DJ Double U) is een DJ die met de voorkeur Oldschool Soul & Danceclassics en RnB draait. Ook als S.E.N.Z. (Seventies, Eighties, Nineties, Zero’s) DJ is deze een bekende in het Gooische uitgaansleven. Maar draait zijn plaatjes net zo lief op de ‘Dance’-vloer.

 

 


artiesten Ride4Kika: Marinho ManuhutuMarinho Manuhutu:
Voorheen vinyl DJ in de soulfull house en Uplifting Clubhouse onder de naam DJ Maximum.
Nu voornamelijk bezig met een mix van Oldschool Soul en Vocal House-music. Veel Classic-sounds in een nieuw jasje gemixt met hits van nu, en dit onder zijn eigen naam Marinho Manuhutu.

 

 


artiesten Ride4Kika: Funk DisorderFunk Disorder:
Dit duo bestaat uit Dave en Duart en zijn sinds mensenheugenis idolaat van dancemuziek. Dave was ten tijde van de discotheken 538 I-Dance, Red’s, Club Silverdome, en Club S7ven bij een ieder resident DJ. Duart is een oudere rot in het vak en heeft vooral in de jaren ’90 furore gemaakt. Sinds een aantal jaren hebben zij onze krachten gebundeld en zijn ze dit muziekcollectief gestart, Funk Disorder. Funk Disorder staat voor dancemuziek, waarbij de oude disco-invloeden en funk verweven worden in de hedendaagse muziek.


artiesten Ride4Kika: Cabaret CatsDe Cabaret Cats is een theatergroep voor jongeren vanaf 16 jaar. De Cabaret Cats krijgen les in verschillende theaterdisciplines en in een paar maanden tijd wordt gewerkt aan een avondvullende dinershow!

 

 

 artiesten Ride4Kika: Studio DansuStudio Dansu is een sport- en dansschool waarbij plezier op nummer één staat, want plezier zorgt voor motivatie en motivatie zorgt voor resultaat! Wij bieden een zeer gevarieerd aanbod aan groepslessen voor alle leeftijden en niveaus op twee locaties. Ook voor sportlessen hebben ze een groot aanbod. Denk aan Bodyshape, Power-step, Cardio Boost, Piloxing of Dancefit. Allemaal lessen waarin je werkt aan conditie en spierversterking. Voor alle leeftijden en niveaus biedt Studio Dansu danslessen. Klassiek ballet, modern, hiphop, streetdance, musical,breakdance en kidsdance. Lessen v.a 3 jaar, maar ook voor volwassenen.